Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wat ik eerder had willen weten (Paperback)

Over angst, zelfliefde en acceptatie

Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Het boek bevat het beste van wat Marian zelf aan kennis en wijsheid heeft vergaard.

Marian Mudder | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.

In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.

'Een interessant steuntje in de rug voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.'- TrosKompas

'Een superfijn, praktisch en troostrijk boek.' – Story

'Wat ik eerder had willen weten is een indrukwekkend, persoonlijk boek met een zeer uitgebreide onderbouwing. Het lijkt een levenswerk van Mudder. Haar persoonlijke ervaringen en openheid geven een aanzienlijke meerwaarde aan dit boek.' – Managementboek

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marian Mudder
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Wat ik eerder had willen weten (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 3 reviews

Heerlijk no-nonsense, en treffend boek. Doordat het uit het hart geschreven is, is het goed te begrijpen. Het heeft mij enorm geholpen! Dank je wel

Bianca op 11 okt 2023

Een nuttig en goed geschreven boek dat me heeft geholpen in mijn zoektocht naar wat me wel en niet helpt

Milou op 8 sep 2023

Super goed en warm persoonlijk geschreven!!

Conny op 15 jun 2023

Gerelateerde producten