Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Terugkeer naar liefde (Paperback)

Leven met de principes van een cursus in wonderen

Marianne Williamson laat in 'Terugkeer naar liefde' zien dat alles zal veranderen wanneer je bereid bent vanuit liefde te leven, in plaats van je door angst te laten leiden.

Marianne Williamson | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Terugkeer naar liefde' van Marianne Williamson is een wereldwijde klassieker waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Geïnspireerd door 'Een Cursus in Wonderen' maakt Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord.

'Terugkeer naar liefde' laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter. Dat is het wonder: het optrekken van de mist, een omslag in de waarneming, een terugkeer naar liefde.

‘Onze grootste angst is niet dat we niet genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we over grenzeloze macht beschikken. Het lezen van deze zinnen maakte ontzettend veel bij me los. Wat Marianne ons probeert te vertellen is dat angst ons tegenhoudt te schitteren, maar wanneer we liefde omarmen zullen we dichter bij ons ware zelf komen. Ik ben nog nooit zo geraakt door een boek.’ – Oprah Winfrey

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marianne Williamson
  • Vertaler(s)Philip Baumgarten
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Terugkeer naar liefde (Paperback)
Schrijf als eerste een review!