Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nog niet gevloerd (Paperback)

Overeind blijven als je bijna-burn-out bent

Niet het zoveelste boek over burn-out maar een perspectief om overeind te blijven als je het bijna bent. Gebaseerd op het werk van bestsellerauteur Brené Brown.

Mariska Cornelissen | Nederlands | 200 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vaak lang. Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen.

Mariska Cornelissen dook met ex burn-out'ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.

Stress en schaamte onder ogen durven zien is belangrijk om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent. Ook de moed vinden om op de werkvloer met elkaar in gesprek te gaan is onontbeerlijk om bewust om te gaan met een bijna-burn-out.

Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en leidinggevenden om de kans op uitval door burn-out drastisch te beperken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mariska Cornelissen
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintUitgeverij Lente

Reviews

Nog niet gevloerd (Paperback)
Schrijf als eerste een review!