Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Als je ouders uit elkaar gaan (Paperback)

Werkboek voor jongeren met ouders in scheiding

Mariska Klein Velderman, Fieke Pannebakker | Nederlands
21,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Mijn ouders gaan binnenkort scheiden! Ik schrok hier heel erg van. Dit betekent dat ik mijn ouders minder vaak ga zien! Hebben jullie dat ook gehad?’ – jongen, 15 jaar

‘Ik ben altijd een beetje sip want als ik bij mijn moeder ben dan mis ik mijn vader en als ik bij mijn vader ben dan mis ik mijn moeder. Wat kan ik doen? Heeft iemand tips?’ – meisje, 11 jaar

Als je ouders gaan scheiden, kan het voelen alsof je wereld instort. Een scheiding is een heel ingrijpende, vaak overweldigende gebeurtenis. Maar je bent niet de enige. Wist je dat ruim een op de vijf kinderen in Nederland en België te maken krijgt met de scheiding van hun ouders?

Hoe voel jij je bij de scheiding? Waar heb je vragen over? Maak je je misschien zorgen? En waar heb je nu het meest behoefte aan?

Dit praktische werkboek helpt je om te gaan met de scheiding. Aan de hand van denkvragen, oefeningen en het bijhouden van een dagboek voor gevoelens krijg je inzicht in jouw situatie en je gevoelens. Dit werkboek geeft informatie over wat er precies gebeurt bij een scheiding en welke rechten je hebt als kind in die situatie. Ook lees je handige tips en uitspraken van andere kinderen en jongeren die een scheiding hebben meegemaakt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mariska Klein Velderman, Fieke Pannebakker
  • UitgeverijNieuwezijds b.v., Uitgeverij
  • ImprintNieuwezijds b.v., Uitgeverij

Reviews

Als je ouders uit elkaar gaan (Paperback)
Schrijf als eerste een review!