Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058719867_front_cover
1 / 1

Durven doen wat je raakt (E-book)

22 gesprekken over lef en bevlogenheid

Marja den Boer | Nederlands | 173 pagina's
14,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende en Arnon Grunberg? Is hun bevlogenheid en impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd?

Het verschil maken

In openhartige gesprekken vertellen 22 markante Nederlanders hoe zij een verschil maken en hoe ook jij dat kunt doen (o.a. Robbert Dijkgraaf, Wubbo Ockels, Britta Böhler, Ahmed Marcouch, Aysel Disbudak, Inez van Oord, Kalo Bagijn, Henk de Jong, Neelie Kroes, Joop van den Ende, Tex Gunning en Arnon Grunberg).

Doen wat je raakt

Wat blijkt: zij zijn geen geluksvogels die alles toevallig is aan komen waaien. Zij durven te doen wat hen raakt, gaan 100% voor waar ze in geloven, weten met angst om te gaan en hebben het lef van gebaande paden te treden, met hun intuïtie als kompas.

Uit de gesprekken komen acht inzichten naar voren, die je kunnen helpen je eigen bevlogenheid en impact te vergroten. Wanneer je die lessen ter harte neemt ben je nog niet direct de volgende Neelie Kroes. Wat het je wel oplevert, is een groter gevoel van voldoening en misschien, als je keihard, met veel wilskracht en wijsheid gedoseerd knokt en doorzet, daverend veel impact

Kijk voor voorproefjes, oefeningen, trainingsdagen, lessen over bevlogenheid, inspirerende verhalen van andere (minder bekende) Nederlanders en meer op www.durvendoenwatjeraakt.nl.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marja den Boer
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Durven doen wat je raakt (E-book)
Schrijf als eerste een review!