Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Joy (E-book)

Marjan van den Berg | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Joy is een boek dat je niet meer kunt wegleggen als je eraan begonnen bent. Marjan van den Berg verstaat de kunst van het verhalen vertellen als geen ander en houdt de spanningsboog tot het allerlaatst vast. Ik heb het in één ruk uitgelezen!' - Leontine Haverhals, chef eindredactie Margriet

Ze hebben een dag lang gejaagd, de BBoys. Als Joy haar man Stefan, die het jachtevenement heeft georganiseerd, ophaalt in de jachthut, staat ze oog in oog met het Old Boys Network. Dik bevriend lijken ze. Ogenschijnlijk zoals zoveel mannenclubs. De stem van één van hen roept herinneringen op. Joy schrikt ervan, wil daar helemaal niet meer aan denken. Ze heeft wat er lang geleden is gebeurd, niet zonder reden zo zorgvuldig weggestopt.

Joy ziet haar verleden herleven. Ze kan zich er niet voor verstoppen. Alles in haar schreeuwt om vergelding. Het is tijd om wraak te nemen op de vijf die haar ooit geestelijk en lichamelijk hebben vernederd en mishandeld. Maar hoe pak je zoiets aan en wie is als eerste aan de beurt?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marjan van den Berg
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

Joy (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een mooi spannend lekker lezend spiritueel roman. Het verhaal komt meer bij me binnen dan een ontwikkelingsboek.

Leke Ostendorf op 15 jan 2023