Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het energieke vrouwen voedingskompas (Paperback)

verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven

'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers is dé handleiding voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken. Voor meer energie en een betere gezondheid!

Marjolein Dubbers | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
25,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven!

Een schat aan kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.

Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daardoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken, krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.


Marjolein Dubbers heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze website is met meer dan 230.000 bezoekers per maand het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Inmiddels zijn duizenden vrouwen geinspireerd om hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen.

“Ik heb mijn leven teruggekregen”. – Deelneemster van online programma ‘Het Voedingskompas’

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marjolein Dubbers
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Het energieke vrouwen voedingskompas (Paperback)
Schrijf als eerste een review!