Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De scan (Paperback)

Krijg antwoord op de vraag wat je in het leven te doen staat

Marko van der Beek | Nederlands
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Krijg antwoord op de vraag wat je in het leven te doen staat

De hedendaagse overdaad aan informatie zorgt voor onrust in ons persoonlijke systeem en die onrust leidt weer tot stress, depressie en burn-out. Achter deze onrust gaan individuele, onbewuste programma’s schuil. Zou het ons niet een schat aan informatie en inzichten opleveren als we deze zouden kennen?

In De scan laat Marko van der Beek zien hoe dit met hulp van zijn scanmethode mogelijk is. Deze unieke lichaamsscan meet je energie en de psychologische gesteldheid op celniveau. Een gecertificeerde Scan- Coach helpt je aan de hand van de uitkomsten van de scan je eigen programma’s beter te begrijpen en, waar nodig, te doorbreken.

Door de spannende zoektocht naar de herkomst van het Russische scanapparaat en de bemoeienis van de KGB leest De scan als een avonturenroman. Tegelijkertijd leer je hoe deze scan werkt (spoiler: eenvoudigweg door een koptelefoon op te zetten!) en hoe deze scan je helpt in te grijpen in je leven. Want pas als je bewust bent van welke onbewuste programmeringen zich in je systeem afspelen, kun je echt ontdekken wat je in dit leven te doen staat.

Marko van der Beek (1967) studeerde informatica in Delft en was jarenlang ondernemend en creërend op het gebied van muziek, radio- en tv-commercials. Op een bepaald moment moest het roer om en hij specialiseerde zich als natuurgeneeskundig therapeut. In deze tijd maakte hij kennis met een scantechnologie die voor medische en psychische doeleinden ingezet kan worden. Van der Beek verdiepte zich erin en ontwikkelde deze technologie en bijbehorende modellen door tot wat het nu is: een scanmethodiek die op celniveau leest en beschrijft wat er in de psyche gebeurt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marko van der Beek
  • UitgeverijUitgeverij Lucht

Reviews

De scan (Paperback)
Schrijf als eerste een review!