Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ademen tot in je ziel (E-book)

Je adem is de basis voor ontspanning, innerlijke rust en zelfvertrouwen

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

Marleen van den Hout | Nederlands | 135 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In 'Ademen tot in je ziel' geeft Marleen van den Hout je handvatten om met behulp van je adem blijvende innerlijke rust te creëren en een diep vertrouwen om ontspanning vast te houden. Dit e-book brengt alle ademwijsheid bij elkaar in een eenvoudige, praktische aanpak.

De manier waarop je ademt laat zien hoe je in je vel zit. Collectief ademen we de hele dag door hoog en oppervlakkig. Geen wonder dat iedereen zo gespannen is...

We hebben vooral geleerd om diep te zuchten en eens flink in- en uit te ademen als we stress hebben of willen ontspannen. Dat biedt misschien kort verlichting. Maar als je leert om diep en volledig uit te ademen en de adem vervolgens vanuit je bekken op te laten komen, maak je ontspanning onderdeel van je dagelijks leven. Marleen van den Hout leert je hoe je dat kunt toepassen, eenvoudig en met resultaat.

Ademen tot in je ziel helpt je te doorgronden hoe je adem werkt en hoe die jou kan ondersteunen om lekker in je vel te zitten. Met behulp van praktische oefeningen kom je in contact met je onderbewuste patronen en leer je door bewustzijn steeds vrijer te ademen en te leven. Je krijgt onder andere oefeningen voor de psoas en nervus vagus in de vorm van Biostretches en oefeningen voor diepe stilte en om betere keuzes te maken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marleen van den Hout
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Ademen tot in je ziel (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een hele heldere, duidelijke en goede uitleg over het belang van een goede ademhaling en wat hiermee te bereiken valt. Het meest enthousiast ben ik over de heldere, oefeningen in het boek.

Kim Coenen op 4 jun 2023