Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461273482_front_cover
1 / 1

Breken met je ouders (E-book)

Marloes Hospes | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
22,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Als het contact met de ouders voornamelijk pijn oplevert terwijl alles is geprobeerd om de relatie te verbeteren, dan kan het soms beter zijn dat beide partijen hun eigen weg gaan. Dit boek met ervaringsverhalen is een bron van herkenning voor mensen met een ingewikkelde familie en biedt handvatten om de situatie te accepteren.

Het eerste deel van dit boek behandelt de belangrijkste redenen om het contact te verbreken, bijvoorbeeld verslaving, parentificatie of emotionele mishandeling. In het tweede gedeelte worden de heersende gedachten over ouderschap besproken, en hoe de directe omgeving kan reageren op het verbreken van het contact. In het laatste deel worden suggesties en adviezen gegeven. Over leren omgaan met een slechte jeugd, het verbreken van het contact en aansluitend de situatie leren accepteren. Het boek sluit af met een nawoord van Marinka Kamphuis, die dit onderwerp toelicht vanuit haar expertise als psychotherapeut.

Over de auteur(s):

Marloes Hospes (1971) heeft een praktijk in alternatieve geneeswijzen en geeft cursussen in persoonlijke ontwikkeling.: Marinka Kamphuis is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Zij combineert werken in haar eigen praktijk met lesgeven.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marloes Hospes
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Breken met je ouders (E-book)
Schrijf als eerste een review!