Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gelijk hebben of gelukkig zijn (Paperback)

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving en dus ook met verschillen.

Marshall B. Rosenberg | Nederlands | 152 pagina's
Kies je product:
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving en dus ook met verschillen. Het model dat Marshall B. Rosenberg ontwikkeld heeft, is praktisch toepasbaar en wereldwijd beproefd en blijkt effectief op gebieden zoals conflictoplossing, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing.

In dit boek stelt de Duitse journaliste Gabriele Seils vragen over Geweldloze Communicatie. De antwoorden van Rosenberg ontroeren, inspireren en motiveren - of roepen twijfel en weerstand op. Ze zullen echter niemand onberoerd laten.

Communiceren op een manier die inhoudt dat je zegt wat je wilt, dat de ander je verstaat en dat situaties ten goede worden gekeerd, is voor iedereen haalbaar. Er is geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel de wil om strijd, conflicten, pijn en verdriet te voorkomen.

Geweldloze Communicatie maakt zaken transparant, zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en brengt mensen nader tot elkaar. Het effect daarvan is direct merkbaar, zowel in een zakelijke context als in privésituaties.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marshall B. Rosenberg
  • Vertaler(s)Philip Baumgarten
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Gelijk hebben of gelukkig zijn (Paperback)
Schrijf als eerste een review!