Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Integer leven (Paperback)

Hoe blijf je trouw aan jezelf?

Martha Beck laat in dit toepasbare zelfhulpboek het belang zien van eerlijkheid naar jezelf, waardoor je meer rust, vrijheid en geluk kunt ervaren.

Martha Beck | Nederlands | 368 pagina's
Kies je product:
23,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In een wereld waarin continu prikkels zijn van buitenaf, kan het moeilijk zijn om dicht bij jezelf te blijven. Je houdt je vrienden, familieleden en collega’s graag tevreden, maar loopt jezelf algauw voorbij. Het gevolg is dat je vast komt te zitten in negatieve gedachtenpatronen en ongezonde relaties. Integer leven laat je zien hoe je meer uit het leven kunt halen door eerlijk te zijn naar jezelf en goed te luisteren naar signalen van binnenuit.

Geïnspireerd door Dantes De goddelijke komedie en met behulp van een stappenplan met praktische opdrachten begeleidt Martha Beck je op weg naar integriteit. Zo ontvouwt zich een leven waarin je intenties, de dingen die je fascineren en je levensdoelen bij elkaar komen. Met als resultaat minder lijden, vreugdevolle rust en een groter levensgeluk.

'Dit verlichtende boek zal niet alleen je leven veranderen, het zou het zelfs kunnen redden.' - Elizabeth Gilbert

'Een wegwijzer in de zoektocht naar authenticiteit. Het boek staat vol met ‘aha’-momenten en bevat praktische opdrachten die ons leiden naar verlichting.' – Oprah Winfrey

'Martha Becks talent blijkt uit de manier waarop ze de lezer zowel geruststelt als uitdaagt. Als een docent, moeder en wijsgeer pakt ze je hand en begeleidt ze je om thuis te komen bij jezelf.' – Glennon Doyle

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Martha Beck
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Integer leven (Paperback)
4.5
van de 5
Op basis van 2 reviews

Dit originele en bijzondere boek vertelt je de weg naar integer leven volgens de verschillende lagen van Dantes hel. Deze bijzondere kijk en manier van aanpak heeft me geïnspireerd en gemotiveerd.

Kim Coenen op 19 mei 2023

Hoop dat dit boek me uiteindelijk helpt.

G.Vleeshouwers op 27 jan 2023