Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Woolsey-Ferriday Trilogie 1 - Seringenmeisjes (Paperback)

De bestsellerroman Seringenmeisjes van Martha Hall Kelly is het verhaal van drie verschillende vrouwen, wiens levens op één moment een dramatische wending neemt.

Martha Hall Kelly | Nederlands | 496 pagina's
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Martha Hall Kelly schreef met Seringenmeisjes een meeslepende en aangrijpende debuutroman gebasseerd op ware gebeurtenissen. Het boek is het eerste deel in de Woolsey-Ferriday Trilogie.

1939. Het lot van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer Hitler Polen binnenvalt. De Amerikaanse Caroline Ferriday iheeft in New York de handen vol aan haar werk op het Franse consulaat – de oorlogsdreiging neemt met de dag toe. In Polen sluit de jonge Kasia zich aan bij het verzet. Eén misstap kan verregaande gevolgen hebben, zoals Kasia ondervindt, want ze wordt al snel opgepakt. Ze belandt samen met haar zus en moeder in Ravensbrück, bij de ambitieuze arts Herta Oberheuser, die tegen wil en dank uitmaakt van het kampregime.

Er wordt wel gezegd dat seringen alleen bloeien na een strenge winter. Dat geldt zeker voor de jonge Kasia, die ondanks alle ontberingen Ravensbrück overleeft en na de oorlog in contact komt met Caroline, die haar verder wil helpen.

'Deze indrukwekkende roman zal zonder twijfel lezers aanspreken die genoten hebben van Als je het licht niet kunt zien.' – Library Journal

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Martha Hall Kelly
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Seringenmeisjes (Paperback)
Schrijf als eerste een review!