Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gids voor paranormale gaven (Paperback)

Van helder zien tot helder voelen

Leer je paranormale gaven te navigeren en jezelf te beschermen met 'Gids voor paranormale gaven. Van helder zien tot helder voelen' van Mary Mueller Shutan.

Mary Mueller Shutan | Nederlands | 200 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Leer je paranormale gaven te navigeren en jezelf te beschermen met Gids voor paranormale gaven. Van helder zien tot helder voelen van Mary Mueller Shutan. Ongeveer 20% van de bevolking is helderziend of op een andere manier paranormaal begaafd. Door deze paranormale gaven zijn zij in staat de wereld te begrijpen op een manier die de meeste mensen niet kennen.

Shutan helpt je in Gids voor paranormale gaven de aard van je paranormale gaven te begrijpen en ze te ontwikkelen. Even belangrijk is ervoor te zorgen dat je jezelf op tijd begrenst, aangezien deze bijzondere gevoeligheid het gevaar van energetische overprikkeling in zich draagt en een flinke lichamelijke weerslag kan hebben. Ook ervaren ze problemen in het dagelijks functioneren. Je paranormale gaven ontwikkelen houdt dus ook in dat je je gaven kunt reguleren.

Zolang mensen met paranormale gaven geen hulp krijgen bij het omgaan met hun gaven, houden ze fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Gids voor paranormale gaven is bedoeld voor iedereen met spirituele gevoeligheid om om te leren gaan met hun paranormale gaven. Met hun gaven kunnen zij hun anders zijn ombuigen in een bijzondere kwaliteit voor anderen, maar vooral ook voor zichzelf.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mary Mueller Shutan
  • Vertaler(s)Anette Moolenaar
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Gids voor paranormale gaven (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Het boek is vlot en helder geschreven, waardoor het enorm prettig leest en de vele oefeningen worden duidelijk stap voor stap uitgelegd. Aanrader!

Kim Coenen op 16 feb 2023