Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021044705_front_cover
1 / 1

Wie zwijgt stemt toe (E-book)

Een slimme, verbijsterende pageturner die laat zien hoe weinig we eigenlijk weten over de mensen die het dichtst bij ons staan.

Mattias Edvardsson | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Mattias Edvardsson verschijnt op 22-5-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 22-5-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

In Wie zwijgt stemt toe houdt Jari Kekkonen ervan om te winnen. Hij heeft een gloednieuwe Mercedes, een prachtige familie en een elegante villa in de rijke buurt om dat te bewijzen. Sasho Palevski, met zijn bescheiden arbeidersachtergrond en immigrant-ouders, was een beruchte herrieschopper toen hij jong was. En nu hij eenmaal volwassen is, lukt het hem maar niet om van die reputatie af te komen. Wanneer Jari’s dochter en Sasho’s zoon een relatie krijgen, komen de twee werelden samen.

Amanda is beeldschoon, leeft een druk sociaal leven en is de jongste dochter in de familie Kekkonen. Dan komt ze Niko Palevski tegen. Terwijl de Kekkonens bang zijn dat Niko in de gewelddadige voetsporen van zijn vader zal treden, vrezen de Palevski’s juist dat feestbeest Amanda hun zoon van zijn ijverige pad laat afdwalen.

Dan wordt Amanda dood gevonden – en Niko wordt de hoofdverdachte. Heeft Niko zijn vaders gewelddadige neigingen geërfd, of wordt de jongeman onterecht beschuldigd? Niko houdt vol dat hij een zwijgplicht heeft… Maar aan wie?

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mattias Edvardsson
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Wie zwijgt stemt toe (E-book)
Schrijf als eerste een review!