Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helsinki 3 - Rancune (E-book)

De derde Helsinki-thriller van New York Times-bestsellerauteur Max Seeck, over rechercheur Jessica Niemi, is een verslavende Finse misdaadroman over de duisterste geheimen die een mens kan hebben.

Max Seeck | Nederlands | 448 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Vooraanstaand zakenman Eliel Zetterborg wordt op brute wijze vermoord aangetroffen in zijn huis in Helsinki. Zijn bedrijf heeft drastische bezuinigingen aangekondigd waarna Zetterborg talloze bedreigingen ontving. 

Maar de zaak wordt complexer als blijkt dat de moordenaar ook andere motieven lijkt te hebben. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een foto van Zetterborg met drie andere mannen, van wie de gezichten zijn weggekrast. De politie tast in het duister over de identiteit van de mannen. Zijn het andere slachtoffers? Of zit er iets sinisterders achter? 

Jessica Niemi is nog niet hersteld van het trauma dat ze opliep na de vorige zaak. Daarom krijgt Yusuf nu de kans om het onderzoek te leiden en zijn vaardigheden als politieagent te bewijzen. Door de foto van Zetterborg en de drie mannen wordt Jessica gedwongen om opnieuw haar demonen uit het verleden onder ogen te zien...

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Max Seeck
  • Vertaler(s)Petri Hoogendijk
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

Rancune (E-book)
Schrijf als eerste een review!