Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491897504_front_cover
1 / 1

Zijwaarts springen (Paperback)

gedichten

Méland Langeveld | Nederlands | 88 pagina's
14,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Wanneer je in drie strofen en weinig woorden een hele wereld neer kunt zetten, ben je een goed dichter. De details zijn goed, de woordkeuze is goed, de beelden heel soms wat bekend, maar dit is een gedicht met een hart.' - Turing Gedichtenwedstrijd 2014.

'(...) Juist door de ongebruikelijke manier van toepassen van bijvoeglijke en zelfstandige naamwoorden: "het vochtig ruisen van rul water", "fris gewassen sneeuw" en "onverschillige regen" is het lezen van deze bundel een plezier.
De gedichten zijn dan weer heel "down to earth" en even later volledig ontspoord (op een positieve manier). Hierbij speelt de fantasie van de dichter een belangrijke rol. Voor de ervaren poëzielezer valt er veel te genieten, maar ook voor de minder ervaren lezer zijn de gedichten zeer te genieten. Een bundel die ik kortom kan aanraden.' - recensie van Wouter van Heiningen.

'(...) Elk woord lijkt zorgvuldig gewikt en gewogen in deze rijke en rijpe bundel. De indrukwekkende reeks gedichten ademt een sfeer die mij aan de dichter Hans Lodeizen doet denken. Het wereldbeeld van Langeveld komt holistisch over. Zijn empathie met alles wat kwetsbaar is blijkt vrijwel grenzeloos. Zo toont hij zich in zijn gedichten begaan met het lot van uiteenlopende fenomenen als: gerooide populieren, gevallen soldaten, "gesneuvelde" bladeren, vergeten graven, ja zelfs de dode arm van een rivier.' - recensie van Leo Mesman.


Zijwaarts springen in verzonken tijd.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Méland Langeveld
  • UitgeverijaquaZZ

Reviews

Zijwaarts springen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!