Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789029577557_front_cover
1 / 1

Geheime delen (E-book)

alles wat je er altijd al over wilde weten

Mels van Driel | Nederlands
7,49

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Geheime delen worden de mannelijke geslachtsorganen vanuit verschillende perspectieven, cultuurhistorische, geneeskundige, psychologische en literaire, bekeken. De Groningse uroloog en seksuoloog Mels van Driel geeft een overzicht van typische mannenkwalen, bespreekt actuele ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige bevruchting, ivf, ICSI en zaaddonorschap, en gaat verder onder meer in op ongewenste kinderloosheid, de werking van viagra, (rituele) circumcisie, eunuchen in de 21ste eeuw, Lance Armstrong, computerseks en Elvis voorkeur voor fellatio.

De geslachtsorganen treden in dit boek op als zelfstandige, bijvoeglijke en onwelvoeglijke naamwoorden, en figureren in kleurrijke of platte verhalen en gedichten. Alles wat je altijd al over de mannelijke seksualiteit wilde weten heeft de auteur hier beschaafd, lichtvoetig, ter zake kundig en smakelijk op schrift gesteld.

Geheime delen is een geactualiseerde en met hoofdstukken over teelballen en prostaat uitgebreide versie van het boek dat in 1997 onder de titel Het geheime deel is verschenen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mels van Driel
  • UitgeverijSingel Uitgeverijen
  • ImprintDe Arbeiderspers

Reviews

Geheime delen (E-book)
Schrijf als eerste een review!