Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789043925334_front_cover
1 / 2

Self Love Mindset (E-book)

Via zelfliefde naar verbinding, vrijheid en vertrouwen

Merel Teunis gaat na het succes van haar eerste boek Self Love Talk nóg meer de diepte in op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei.

Merel Teunis | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf, en dat terwijl we vaak vergeten in deze relatie te investeren.

In Self Love Mindset biedt Merel waardevolle kennis en praktische handvatten om je belemmerende gedachtepatronen beter te begrijpen. Door je mindset te ontwikkelen ontstaat er ruimte voor verbinding, vrijheid en vertrouwen, waardoor je een leven kunt leiden op jouw voorwaarden. Laat los wie je denkt te moeten zijn, zodat je kunt luisteren naar je verlangens en écht voor jezelf kunt kiezen. Dan volgen de gewenste resultaten in je leven vanzelf.

‘Op nuchtere toon en met een eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden vrouwen meer zelfliefde te ontwikkelen.’ - Inspirerend Leven.

‘Als ervaringsdeskundige en pedagoog heeft zij de wereld van zelfliefde eigen gemaakt. Merel ziet zelfliefde als de basis voor een gelukkiger leven.’ - Women’s Health

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Merel Teunis
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Self Love Mindset (E-book)
Schrijf als eerste een review!