Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Iedere herinnering verdient respect (Paperback)

Over traumatische ervaringen en de helende kracht van EMDR

In Iedere herinnering verdient respect demonstreren Michael Baldwin & Deborah L. Korn de kracht van EMDR, dé methode om de impact van nare gebeurtenissen uit het verleden te verminderen.

Michael Baldwin, Deborah L. Korn | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Door terug te denken aan een nare of traumatische gebeurtenis uit het verleden en tegelijkertijd afgeleid te worden, verliest de herinnering aan kracht en emotionele lading. Dit afleiden gebeurt door middel van bijvoorbeeld een bewegend voorwerp dat met de ogen gevolgd moet worden of geluiden die afwisselend links en rechts te horen zijn. Het klinkt bijna als magie, maar EMDR is een bewezen effectieve therapievorm die al ruim 25 jaar zeer succesvol wordt toegepast.

In Iedere herinnering verdient respect geven ervaringsdeskundige Michael Baldwin en wetenschapper Deborah Korn een heldere introductie tot een ingewikkeld onderwerp. Aan de hand van persoonlijke verhalen en wetenschappelijk onderbouwde uitleg leer je hoe trauma wordt opgeslagen in hersenen en lichaam en daar pijn en lijden blijft veroorzaken, en hoe EMDR de kracht heeft om het denken en emotionele reacties te veranderen om lichter verder te kunnen.

EMDR is een krachtige methode om de impact van nare gebeurtenissen uit het verleden te verminderen. Het zorgt ervoor dat je minder last hebt van angst, verdriet, schaamte of schuld. Je kunt je weer vrijer voelen en meer genieten van het leven. — Francine Shapiro, grondlegger van EMDR

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Michael Baldwin, Deborah L. Korn
  • Vertaler(s)Linda Jansen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Iedere herinnering verdient respect (Paperback)
Schrijf als eerste een review!