Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ondernemen is een ABC'tje (E-book)

Serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel voor succesvol ondernemen een stuk lager.

Michiel Muller | Nederlands | 113 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) niet makkelijk. Michiel Muller, succesvol ondernemer en investeerder, maakt met deze beproefde methode de drempel een stuk lager. Het gaat erom dat je de veilige haven (A) durft te verlaten om iets nieuws te gaan proberen. Wat dat is, en hoe je daar komt, dat is juist de fun van ondernemen. Maar zelfs als je uitstapje (B) tijdelijk is, zul je ineens nieuwe doelen zien: het gouden perspectief van een nieuwe business (C). Muller combineert een analytische blik met slagvaardigheid en onderbouwt zijn verhaal met cases en voorbeelden, ook uit zijn eigen praktijk. Hij laat zien hoe je loskomt uit de veilige sleur en routine, hoe je omgaat met tegenslag, obstakels omzeilt, realistische doelen stelt en kansen pakt wanneer ze zich voordoen.

Michiel Muller (1964) is gewend rake klappen uit te delen, meestal samen met compagnon Marc Schröder. Met Tango (onbemande tankstations) namen ze het op tegen Shell. Met Route Mobiel kwamen ze in het vaarwater van monopolist ANWB. Daarnaast is Muller ook investeerder, onder meer in de modesector (Fashiolista.com) en online recruitment (Vonq en Qandidate.com). Zijn eerdere boek Ervaringen van een serial entrepreneur werd zevenmaal herdrukt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Michiel Muller
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Ondernemen is een ABC'tje (E-book)
Schrijf als eerste een review!