Als je een broer of zus verliest (Paperback)

Minke Weggemans
€ 19,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Als je een broer of zus verliest

Als je een broer of zus verliest... wat moet je dan?

Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél mogelijkheden om je overleden broer of zus een plek te blijven geven in je leven. In Als je een broer of zus verliest geeft Minke Weggemans op een liefdevolle manier adviezen om dit te doen, en ze gaat in op de vraag hoe je kunt omgaan met de veranderde dynamiek in je familie. Als je een broer of zus verliest bestaat uit het boek Broederziel alleen?, aangevuld met verhalen uit Rouw in de zijlijn en Broers rouwen ook.

Minke Weggemans begeleidt mensen die een broer of zus hebben verloren. Ze geeft lezingen, workshops en trainingen over deze vorm van rouw. Weggemans verloor zelf tussen haar 21e en 43e een zus en twee broers. Zij is ook verbonden aan de Stichting Broederziel, die zich inzet voor de erkenning van het verdriet van mensen die een broer of zus hebben verloren.

Als je een broer of zus verliest (Paperback) Auteur Minke Weggemans
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Minke Weggemans
Pagina's 288
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789043523981
Verschijningsdatum 22 sep. 2015
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen