Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ongetemde wijsheid (Paperback)

Levenslessen van krachtige en wijze vrouwen, godinnen en mystici

Ongetemde wijsheid van Mirabai Starr laat aan de hand van inspirerende en mystieke vrouwen uit de wereldgeschiedenis zien wat vrouwelijke spiritualiteit is.

Mirabai Starr | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ongetemde wijsheid, levenslessen van krachtige en wijze vrouwen, godinnen en mystici van Mirabai Starr is een ode aan vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit. Door de eeuwen heen zijn er altijd intellectuele en wijze vrouwen geweest met een belangrijke boodschap. Vaak werden ze, in een door mannen gedomineerde wereld, niet gehoord. Wie kent de 12e-eeuwse mystica Hildegard von Bingen, de Indiase dichteres Mirabai, of de Moslimheilige Rabia Basri?

Aan de hand van de levens van inspirerende en mystieke vrouwen uit heden en verleden laat Mirabai Starr in dit boek zien wat vrouwelijke spiritualiteit is en wat de grote teksten van onder andere de Tao te Ching, de Koran en de Bijbel vanuit een vrouwelijk perspectief aan rijkdom te bieden hebben. Mirabai Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft.Een boek voor vrouwen die de mystieke essentie van alle religies en andere wijsheidstradities liefhebben.

Ongetemde wijsheid is een lijfboek: Mirabai Starr verzamelde de wijsheden van vrouwelijke mystici als tegengif voor de verstoorde balans in de wereld. De verhalen van godinnen, mystici en de auteur zelf inspireren je als lezer om je vrouwelijke spiritualiteit te omarmen - ongeacht je gender. Over meditatie, jezelf openstellen, instorten, schuilen, co-creëren en meer.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mirabai Starr
  • FotograafZoe Zimmerman
  • Vertaler(s)Geraldine Damstra
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Ongetemde wijsheid (Paperback)
Schrijf als eerste een review!