Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stressproof (E-book)

Beter bestand tegen stress door meer veerkracht

Mithu Storoni | Nederlands | 260 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Wat is de beste tijd om te sporten, en kun je ook te veel sporten?

Welke voedingsmiddelen hebben een positief effect op het brein, en welke niet?

Hoe kun je muziek, beweging en motivatie inzetten om je brein een boost te geven en veerkrachtig te blijven bij tegenslag?

Korte stressmomenten zijn onvermijdelijk in het moderne leven. Maar als de stress zich opstapelt en te veel wordt, kan dat leiden tot angsten, depressies, ontstekingen en andere chronische gezondheidsproblemen. Dit praktische boek helpt je de effecten van stress te bestrijden en je natuurlijke verdediging ertegen te versterken. Elk hoofdstuk behandelt een vaak voorkomende stressfactor - van ontstekingen, een ontregelde lichaamsklok, hoge cortisolniveaus tot emotionele triggers - en geeft simpele strategieën om schadelijke effecten tegen te gaan.

Door de wetenschappelijk onderbouwde adviezen ontdek je hoe je beter kunt omgaan met drukte en stress, zodat je je aandacht kunt richten op de echt belangrijke dingen in het leven. Als je beter bestand tegen stress bent, blijft je geest scherp en je lijf veerkrachtig - ongeacht wat het leven je brengt.

Mithu Storoni studeerde af als arts aan de Universiteit van Cambridge, met een specialisatie in de oftalmologie. Ze verrichtte onderzoek in de neuro-oftalmologie en de neurowetenschap van de waarneming in Cambridge, in London en aan Harvard Medical School. Ze spreekt verschillende talen en geeft les in hot yoga.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mithu Storoni
  • Vertaler(s)Marie-Christine Ruijs
  • UitgeverijScriptum Books

Reviews

Stressproof (E-book)
Schrijf als eerste een review!