Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021044538_front_cover
1 / 1

Ben Koenig 1 - Jachtseizoen (E-book)

De nieuwe blockbusterserie van de internationale bestsellerauteur van de Washington Poe-serie.

M.W. Craven | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van M.W. Craven verschijnt op 28-3-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 28-3-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

Met Jachtseizoen lanceert M.W. Craven een nieuwe thrillerreeks over Ben Koenig, een man die geen angst kent.

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de U.S. Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken – échte slechteriken – en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Koenig is al zes jaar op de vlucht. Om onbekende redenen werd hij een schaduw, onzichtbaar, alsof hij nooit had bestaan. Maar nu staat zijn gezicht op elk televisiescherm in het land en is zijn dekmantel ontmaskerd. Koenigs oude baas heeft hem opgespoord en wil dat hij een klus voor hem klaart – zijn dochter is verdwenen en de ex-militair moet haar terughalen, wat het ook kost.

Koening reist af naar Gauntlet, een stadje in de brandende hitte van de Chihuahua-woestijn. De bewoners daar doen er alles aan om hun geheimen te beschermen maar ze zijn niet opgewassen tegen Koening, een man die door zijn zeldzame aandoening geen angst voelt. En hij staat klaar om het jachtseizoen te openen...

Jachtseizoen is een geweldige thriller, vol met actie, plottwists en een buitengewone held.’ Peter Robinson ‘Een knock out thriller!’ Steve Cavanagh

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)M.W. Craven
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Jachtseizoen (E-book)
Schrijf als eerste een review!