Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weerzien in het midden van de aarde (E-book)

Hoe komt een Amerikaans-Joodse man van Long Island terecht bij de Israëlische geheime dienst Mossad, en later in de gevangenis? Wat betekent loyaliteit en wat betekent verraad?

Nathan Englander | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Weerzien in het midden van de aarde is de langverwachte nieuwe roman van de Pulitzerprijs genomineerde Nathan Englander. Nathan Englander debuteerde in 1999 met de verhalenbundel Verlost van vleselijke verlangens, gevolgd door zijn veelgeprezen roman Het ministerie van Buitengewone Zaken. Zijn verhalenbundel Waar we het over hebben wanneer we het over Anne Frank hebben verscheen in 2012 en werd enthousiast onthaald.

‘Superieure vertelkunst.’ – Vrij Nederland

Israël 2014, nabij Tel Aviv. De naamloze Gevangene Z wordt al jarenlang in de gaten gehouden door drie camera’s (vier zou een overkill zijn) en één bewaker. De enige die hem kan vrijlaten is de Generaal, maar die ligt in coma – iets wat de Gevangene niet weet.

Een aantal jaar daarvoor sloten een Palestijn en een Canadese zakenman een merkwaardig soort vriendschap in Berlijn, die op desastreuze wijze werd beëindigd toen de Canadees een Israëlisch geheim agent bleek. Niets is wat het lijkt in deze politieke roman, want wie vertelt de waarheid? Alles blijkt met elkaar verband te houden, met Palestina en met Israël, om te eindigen in een romantisch diner op een schuilplek in het midden van de aarde. Want zelfs in een conflictgebied bloeit liefde op.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nathan Englander
  • Vertaler(s)Nicolette Hoekmeijer
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Weerzien in het midden van de aarde (E-book)
Schrijf als eerste een review!