Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? (Gesigneerd)

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is de nieuwe van het Britse iconische schrijverspaar Nicci French. Een intelligent psychologische thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Nicci French | Nederlands | 448 pagina's
€ 22,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is het nieuwste bloedstollend spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French.

In Heeft iemand Charlotte Salter gezien? van Nicci French komt Charlotte Salter niet opdagen op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec. Hij blijft onverstoord, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds meer van overtuigd dat haar moeder iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor. Weer wordt er een misdrijf gepleegd in het dorp. Rechercheur Maud Grey wordt op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen om niet alleen dit misdrijf maar ook de twee zaken uit het verleden op te lossen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien…

Over De gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.' - NRC

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicci French
  • Vertaler(s)Ireen Niessen
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? (Gesigneerd)
Schrijf als eerste een review!