Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464379433_front_cover
1 / 2

Schaakmat (Paperback)

Twijfels bij die laatste zet als profvoetballer

Nick Hengelman | Nederlands
19,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Voormalig profvoetballer Nick Hengelman biedt lezers een unieke inkijk in het hart en hoofd van een sportman op het keerpunt van zijn carrière met zijn boek 'Schaakmat'. Na het beëindigen van zijn contract bij zijn laatste club, neemt Hengelman ons mee op een emotionele reis vol twijfels, zekerheden en onvergetelijke ervaringen.

'Schaakmat' werpt de vraag op: wanneer is het juiste moment om te stoppen als profvoetballer? Hengelman deelt zijn persoonlijke gedachten en emoties, waaronder de twijfels die hem teisteren en de trots die hij voelt voor zijn prestaties. Als een voetballer die weliswaar niet de hoogste bekendheid genoot bij het grote publiek, maar wel met de absolute wereldtop heeft samengewerkt, biedt Hengelman een uniek perspectief op de voetbalwereld.

Dit boek belooft lezers mee te nemen achter de schermen van het profvoetbal en de intense innerlijke strijd te onthullen die gepaard gaat met het nemen van belangrijke levensbeslissingen. 'Schaakmat' is een meeslepende vertelling waarin Hengelman's gedachten en emoties als een schaakspel samenspelen. Het is een uitnodiging om na te denken over onze eigen keuzes en de momenten waarop we voor uitdagende beslissingen staan.

Mis deze kans niet om het innerlijke gevecht van een profvoetballer te ontdekken en te ervaren wat er werkelijk speelt.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nick Hengelman
  • FotograafMitch Stockentree
  • UitgeverijBoekengilde B.V.
  • ImprintBoekenGilde

Reviews

Schaakmat (Paperback)
Schrijf als eerste een review!