Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Terug naar Rome (E-book)

In Rome in de jaren 50 is Mario Lanzo een grote ster van het witte doek. De jonge Serafina gaat voor zijn gezin werken als nanny, en haar leven is nooit meer hetzelfde…

Nicky Pellegrino | Nederlands | 253 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als ze min of meer per ongeluk in Lanza’s wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en een jurk meer kost dan zij kan hopen in een jaar te verdienen, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour.

Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat. Als ze dan verliefd wordt op twee verschillende mannen, ieder met zijn eigen problemen, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat ze voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven?

Nicky Pellegrino’s roman ‘Terug naar Rome’ neemt je mee naar het Rome van de jaren vijftig, de tijd van La Dolce Vita, met een heerlijk verhaal vol muziek, liefde en de Italiaanse keuken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicky Pellegrino
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Terug naar Rome (E-book)
Schrijf als eerste een review!