Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

In vrije val (E-book)

In vrije val' van Moriarty. Na de dood van Andy zijn zowel zijn moeder als zijn verloofde gebroken. Elk dealen ze met dit grote verlies op hun eigen wijze. Zullen ze elkaar vinden in hun verdriet?

Nicola Moriarty | Nederlands | 238 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Evelyn reageert op het nieuws dat haar zoon overleden is door winkeldiefstal te plegen (één keer maar), een zondebok te zoeken (zijn verloofde Belle, natuurlijk), en een parachutesprong te gaan maken (dat leek heel logisch, op het moment zelf).

Belle is er ondertussen van overtuigd dat Andy’s dood háár schuld is (het helpt ook niet dat zijn moeder dat op de begrafenis luidkeels verkondigde), en dat hij haar boodschappen stuurt van gene zijde (want hoe verklaart ze anders de mysterieuze manier waarop klusjes in en rond het huis opeens gedaan worden).

De twee vrouwen proberen ieder voor zich weer vaste grond onder hun voeten te vinden. Maar terwijl Evelyn in vrije val eindelijk onderkent dat haar gedrag richting Belle geen schoonheidsprijs verdient, gooit Andy’s laatste geschenk Belle’s leven opnieuw ondersteboven…

Nicola Moriarty heeft naast ‘In vrije val’ ook de spannende roman ‘De vijfde brief’ geschreven. Deze zus van Liane Moriarty bewijst dat het schrijverstalent in de familie zit!

‘Een heel fijn boek, vijf sterren.’ Telegraaf VROUW

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicola Moriarty
  • Vertaler(s)Anna Livestro
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein

Reviews

In vrije val (E-book)
Schrijf als eerste een review!