Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

How to be the love you seek (E-book)

Doorbreek patronen, vind rust + herstel je relaties

Dé opvolger van internationale bestseller How to do the work. Holistic Psychologist Nicole LePera biedt een nieuwe weg naar helende relaties met haar revolutionaire methode.

Nicole LePera | Nederlands
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Na het gigantische wereldwijde succes van de baanbrekende bestseller How to do the work komt Nicole LePera met haar tweede boek: How to be the love you seek. Ze past daarin haar revolutionaire zelfhulpmethode, waarin mentale, fysieke en spirituele gezondheid allemaal met elkaar verweven zijn, toe op relaties. Aan de hand van het laatste wetenschappelijke onderzoek, oefeningen, en voorbeelden biedt LePera een nieuwe weg naar helende relaties.

Ze legt uit hoe onvervulde behoeften uit het verleden je relaties in het heden kunnen beïnvloeden. Of dat nu gaat om de relatie met je partner, familie, vrienden of collega’s. Met haar holistische benadering van de psychologie leert ze je hoe je je wonden uit het verleden kunt identificeren die ten grondslag liggen aan slechte relaties. Als je die kunt helen, dan word je niet alleen gelukkiger en gezonder, maar verbeter je ook de relatie met jezelf en anderen

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicole LePera
  • Vertaler(s)Vanja Walsmit
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

How to be the love you seek (E-book)
Schrijf als eerste een review!