Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het kamermeisje (E-book)

In Het kamermeisje van Nita Prose komt Molly in de problemen als ze Mr Black dood in bed aantreft. Cosy crime, over iemand die nét iets anders is dan de rest. #1 NEW YORK TIMES HARDBACK BESTSELLER.

Nita Prose | Nederlands | 266 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het kamermeisje van Nita Prose is een uliteme feelgoodroman opgezet als een detective van Agatha Christie, waarin Molly zich van een onzichtbaar kamermeisje ontpopt tot een onvergetelijke heldin.

#1 NEW YORK TIMES HARDBACK BESTSELLER

Ze is nét wat anders dan de rest, maar onmogelijk om haar niet in je hart te sluiten

Molly is een wat zonderlinge en onopvallende jonge vrouw. Ze is geknipt voor haar werk als kamermeisje in het Regency Grand Hotel, waar ze met overgave de kussens opschudt en het stof en de geheimen van de gasten wegveegt, zonder dat iemand aandacht voor haar heeft. Toch komt ze – ongewild – in de spotlights te staan wanneer ze Mr Black, een beruchte en steenrijke gast, dood in zijn bed aantreft. Zo wordt ze opeens hoofdverdachte in een moordzaak en belandt ze in een web van leugens. Hoe kan ze daar nog uit ontsnappen? Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek, maar zal het op tijd zijn, vóór de moordenaar opnieuw toeslaat?

Het kamermeisje doet denken aan de beroemde detectives van Agatha Christie, maar is bovenal een hartverwarmende roman. Molly is nét wat anders dan de rest en toont dat elk probleem opgelost kan worden met vriendschap en saamhorigheid.

'Vanaf dat moment slaat het zoetsappige verhaal om in een knap uitgewerkte detective. [...] Verrassend plot.' – NRC

'Als je net als wij smult van personages die moeilijk in een mal te passen zijn, dan is de kans groot dat je Molly in je hart zult sluiten. De filmrechten zijn ondertussen verkocht aan Universal. Go Molly!' - Feeling.be

'De roman is een kostelijke mix van spanning à la Agatha Christie en de belevenissen van een jonge vrouw die anders is, denkt en reageert dan anderen. […] ‘Een heerlijk boek over een bijzonder kamermeisje, dat je al lezend in je hart sluit.' – Nederlands Dagblad

‘Een onweerstaanbare, verfrissende roman. Cosy crime, maar bovenal een verhaal met heel veel gevoel.’ – Lisa Jewell

‘Een hartverwarmende roman over een unieke heldin. Fantastisch.’ – Santa Montefiore

‘Een feest van begin tot eind!’ – Jill Mansell

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nita Prose
  • Vertaler(s)Els van Son
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Het kamermeisje (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een bijzonder boek over de sympathieke Molly. Door de gedetailleerde beschrijving van haar gedachten laat Molly je niet meer los en ontrafel je samen met haar het mysterie in het hotel.

De bib van Louise op 18 okt 2023