Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leven zonder vaccinaties (E-book)

Bevorder weerstand, begeleid ziekte

Leven zonder vaccinaties van Noor Prent en Tineke Schaper is bedoeld voor ouders die bewust de keuze (willen) maken om hun kinderen niet in te laten enten volgens het Rijksvaccincatieprogramma.

Noor Prent, Tineke Schaper | Nederlands | 151 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Leven zonder vaccinaties, bevorder weerstand, begeleid ziekte' van antroposofisch huisarts Noor Prent en klassiek homeopaat Tineke Schaper is bedoeld voor ouders die bewust de keuze hebben gemaakt, of willen maken, om hun kinderen niet in te laten enten volgens het Rijksvaccincatieprogramma. De auteurs zijn experts op dit gebied, zij verdiepen zich al meer dan dertig jaar in het vaccinatievraagstuk, de bewuste keuze die hierin gemaakt kan worden en de alternatieven op dit gebied.

Niet vaccineren is een bewuste verantwoorde keuze die net als alle andere keuzes in het leven consequenties met zich meebrengt. Je kunt in door ouders geschreven verhalen lezen hoe zij tot hun besluit gekomen zijn, hoe ze hiermee omgaan en waarmee ze geconfronteerd worden. In dit boek wordt tevens een andere kijk gegeven op ziekte en gezondheid en de aard en behandeling van infectieziekten die in een kinderleven kunnen voor komen. Ouders krijgen handvaten, middelen en zelfzorgtips in handen om de natuurlijke weerstand van kinderen te versterken en hen te ondersteunen op het moment dat hun kinderen een infectieziekte doormaken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Noor Prent, Tineke Schaper
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Leven zonder vaccinaties (E-book)
Schrijf als eerste een review!