Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Handboek voor overgevoelige kinderen (Paperback)

Coaching met oefeningen, tips en technieken

In Handboek voor overgevoelige kinderen legt Norma Prikanowski uit hoe overgevoelige en paranormale kinderen gecoacht kunnen worden.

Norma Prikanowski | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Overgevoelige en paranormale kinderen zijn niet gek, ziek of speciaal, maar voor veel volwassenen is het wel moeilijk om met deze kinderen om te gaan, zeker als zij zelf niet overgevoelig zijn. Wat gaat er in ze om? Wat zien en voelen ze? In dit Handboek voor overgevoelige kinderen geeft Norma Prikanowski uitleg, achtergronden, tips, oefeningen en technieken en legt zij uit hoe kinderen gecoacht kunnen worden. Een gedegen, up-to-date handboek dat zowel ouders als professionals kan ondersteunen.

Norma Prikanowski-van Veggel gebruikt haar ervaring als therapeute, moeder en medium om ouders, opvoeders en hulpverleners te ondersteunen bij het coachen van overgevoelige, hooggevoelige en paranormale kinderen. Norma studeerde af als hbo-therapeute in NLP-/hypnotherapie en natuurgeneeskundig energetische kindertherapie. Ze volgde aanvullende opleidingen als shiatsutherapie, therapeutische kinderyoga en weerbaarheids- en MindfulKids-trainingen. Naast haar praktijk is ze hoofddocent aan het opleidingsinstituut Ashana Holistic Education. Norma heeft twee seizoenen meegewerkt aan het RTL4-programma Het zesde zintuig - plaats delict.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Norma Prikanowski
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Handboek voor overgevoelige kinderen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!