Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De verboden man spreekt (Paperback)

Boodschappen van Jeshua over hartsbewustzijn in liefde en relaties

In 'De verboden man spreekt' deelt Pamela Kribbe channelings voor onder anderen lichtwerkers die zich richten op de overgang van ego naar hart, dé centrale bewustzijnstransformatie van deze tijd.

Pamela Kribbe | Nederlands | 160 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'De verboden man spreekt' van Pamela Kribbe ontdek je heldere en actuele boodschappen van Jeshua over hartsbewustzijn in liefde en relaties.

In dit boek komt 'de verboden man' tot spreken. De verboden man past niet in de gevangenis van 'traditionele' mannelijkheid: onkwetsbaar, beschermend en emotioneel gesloten. De verboden man vertegenwoordigt vrijheid, vernieuwingsdrang, gevoeligheid en moed. Deze mannelijke hartskwaliteiten zijn onderdrukt, en de gechannelde boodschappen in dit boek gaan in op de (destructieve) gevolgen daarvan voor mannen, individueel en wereldwijd.

Jeshua wijst op het urgente belang van een hartsverbonden mannelijke energie, zowel voor mannen als voor vrouwen. Via channelings krijg je handvatten om je deze hartsenergie eigen te maken. Ook vrouwen kunnen toegang krijgen tot deze mannelijke energie en hebben deze dringend nodig om tot hun ware zelf te komen. Deze aanvulling op 'De verboden vrouw spreekt' laat op overtuigende en inspirerende wijze zien dat alleen als beide energieën de overgang maken van ego naar hart, er balans kan ontstaan in onze liefdesrelaties en in onszelf.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en sinds 2002 werkzaam als auteur en spiritueel therapeut. Lees meer van Pamela Kribbe in 'De verboden vrouw spreekt', 'Op weg naar een Nieuwe Tijd', 'Bezield leven', 'Contact met spirituele gidsen', 'Gesprekken met Jeshua', 'De Aarde spreekt' en 'Nacht van de ziel'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pamela Kribbe
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintAltamira

Reviews

De verboden man spreekt (Paperback)
Schrijf als eerste een review!