Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Diep in december (E-book)

Patrick Conrad | Nederlands | 217 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Politie-inspecteur Theo Wolf vergold de moord op zijn dochter door de dader om te brengen. De verkeerde, weliswaar. Na vier jaar celstraf vindt hij enkel nog een baantje als rattenverdelger en zo ontdekt hij het lijk van een dame met wegrottend hoofd in een plastic zak, terwijl een haperende platenspeler de woorden 'deep in December, it's nice to remember' blijft herhalen.

Theo gaat zelf op zoek naar de dader, met medewerking van archivaris Dominik Lybaert, de man in het venster aan de overkant, en tegenwerking van zijn ex-collega Chris Stoffels. Muba van wassalon CleanMatic zet hem op weg naar Mona Lisa, die optrad als zangeres in dancing Star Trek. Is dat wel haar echte naam? En wat heeft de brand van 1967 in de Inno met haar tragisch einde te maken?

Diep in december dompelt onder in de vergankelijkheid, de machteloosheid bij eenieders lot, onbegrijpelijke liefdes en hopeloze vlucht in de schoonheid als tegengif voor de vulgariteit en de barbaarsheid, tot aan de dood, waaraan niemand ontsnapt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Patrick Conrad
  • UitgeverijUitgeverij Vrijdag

Reviews

Diep in december (E-book)
Schrijf als eerste een review!