Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helende verhalen voor kinderen (E-book)

metaforen voor kinderen met allergische reacties, overgevoeligheden of angsten

Lees in de 'Helende verhalen voor kinderen' van Paul Liekens en Ann Delnoy NLP metaforen voor kinderen met allergische reacties, overgevoeligheden of angsten.

Paul Liekens, Ann Delnoy | Nederlands | 152 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Lees in de Helende verhalen voor kinderen van Paul Liekens en Ann Delnoy NLP metaforen voor kinderen met allergische reacties, overgevoeligheden of angsten.

Paul Liekens heeft in een tv-uitzending in 1999 op de Vlaamse televisie een bekende tv-presentator genezen van vliegangst. De beelden spraken boekdelen en sloegen in als een bom. In een tweede tv-uitzending liet hij negen volwassenen zichzelf afhelpen van allerlei allergieën. Hem werd gevraagd of hij op even eenvoudige manier kinderen kon genezen van allergieën.

NLP werkt vooral bij volwassenen. Het abstracte denken (kijken naar jezelf) begint bij kinderen meestal pas rond hun tiende. Paul Liekens kwam toen op het briljante idee om de herprogrammering van het onderbewustzijn bij kinderen op een andere manier aan te pakken, en wel met sprookjes, verhalen en beelden. Het werd een boeiende speurtocht en de resultaten zijn ronduit verbluffend en zijn ook blijvend, zoals bleek bij latere navraag door de auteur. Allerlei symptomen komen aan bod zoals allergieën voor gluten, koemelk, pollen, tomaten, stof, astma, nachtmerries, fobieen, chronische wormpjes, faalangst en nog veel meer.

Met dit boekje krijg je eenvoudige regels en voorbeelden aangereikt om zelf als ouder een metafoor of verhaaltje te maken voor je eigen kinderen. Het kost je niets en het kan je kind en jezelf een hoop levenslange ellende besparen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul Liekens, Ann Delnoy
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Helende verhalen voor kinderen (E-book)
Schrijf als eerste een review!