Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492221629_front_cover
1 / 1

Drakenspoor (Paperback)

Pepper Kay | Nederlands | 220 pagina's
Kies je product:
17,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid moet worden verkocht. Samen met zijn halfzus Felice gaat hij aan de slag om de inboedel te inventariseren en een veiling te organiseren. Het leidt zijn aandacht een moment af van de angst om net als zijn ouders ten prooi te vallen aan een ongeneeslijke ziekte. Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij een verzameling drakenbeeldjes en een loden kistje.

Het kistje intrigeert hem en hij neemt het mee naar huis. Vanaf dat moment wordt hij geplaagd door vreemde dromen en kan hij realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden. Zijn vrienden beginnen hem te ontlopen en de eenzaamheid wakkert zijn angsten verder aan. Dan gebeurt er iets wat zijn hele leven op zijn kop zet...

Over de auteur

Dit is alweer het zevende boek van Pepper Kay. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privé-detective Kit Guardner: Maalstroom, Doodvonnis, Vuurstorm, Slangenkuil en ID-crisis. Met haar boek Drakenbloed en het nieuwe Drakenspoor laat Pepper zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pepper Kay
  • UitgeverijFuturo Uitgevers B.V.
  • ImprintFuturo Uitgevers

Reviews

Drakenspoor (Paperback)
Schrijf als eerste een review!