Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Complexe PTSS (Paperback)

Een praktische gids voor het overwinnen van jeugdtrauma

Voor iedereen die worstelt met jeugdtrauma: het standaardwerk over complexe PTSS van Pete Walker.

Pete Walker | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Complexe PTSS van Pete Walker is het standaardwerk voor wie worstelt met jeugdtrauma. PTSS (Posttraumatische Stressstoornis) is een term die we voornamelijk kennen van militairen die uit een oorlogsgebied terugkomen, of van mensen die in hun jeugd ernstig lichamelijk of geestelijk misbruikt zijn. Maar complexe PTSS kun je ook oplopen als je tijdens je jeugd langdurig bent afgewezen, verwaarloosd werd of verbaal of emotioneel misbruikt werd.

Pete Walker laat in dit baanbrekende boek zien hoe dit jeugdtrauma diep kan ingrijpen op lichamelijk en emotioneel vlak, en op welke manieren het van invloed is op je volwassen leven. Maar nog veel belangrijker: hij geeft een uitweg. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke zelfhulpgids is een stap op weg naar herstel van jeugdtrauma, vol praktisch toepasbare hulpmiddelen en technieken. De vele voorbeelden van Pete Walker zelf en van zijn cliënten zorgen voor (h)erkenning.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pete Walker
  • Vertaler(s)Lieke Berkhuizen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Complexe PTSS (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Meteen na de eerste bladzijden had het boek me al te pakken. Ondanks het toch wel zware onderwerp, komt het boek relaxt over. De schrijver geeft aan dat je het boek niet persé van voor naar achter hoe

Lizette op 7 aug 2023