Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De kracht van depressie (Paperback)

Geef doel aan je leven met depressie

Peter Oostelbos | Nederlands | 144 pagina's
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In De kracht van depressie vertelt ervaringsdeskundige Peter Oostelbos hoe hij zijn depressie is gaan begrijpen en tot een vriend heeft gemaakt. Door een openhartig, ontroerend en meeslepend beschreven zelfonderzoek ontdekt hij een patroon in zijn depressies en vindt hij de oorzaken ervan. Hij leert depressie te accepteren en keuzes te maken die helpen om ermee te leven.

Op basis van zijn zoektocht heeft hij een methode ontwikkeld die behulpzaam kan zijn voor iedereen die kampt met depressies. Wetenschappers en andere deskundigen vullen zijn verhaal aan met informatie, inzicht en advies. Ook voor artsen, behandelaren en zorgverleners is dit boek zeer bruikbaar.

Er bestaan geen behandelingen die mensen met depressie genezen. De kracht van depressie is een stevige steun in de rug voor iedereen die het monster pootje wil lichten en onder controle houden.

Peter Oostelbos is coach en ervaringsdeskundige. Met zijn coachpraktijk De Hartenboom begeleidt hij mensen met een depressie. Hij leert hen te leven met depressie en biedt ondersteuning bij het afbouwen van de medicatie. Peter Oostelbos geeft lezingen en gastcolleges over depressie en hij adviseert artsen en wetenschappers.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter Oostelbos
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintBigBusinessPublishers

Reviews

De kracht van depressie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!