Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Fascia (E-book)

Het bindweefselnetwerk

Ons bindweefsel netwerk houdt ons in de kern bijeen, laat Peter Schwind in Fascia zien. Alles wat je erover moet weten vind je in dit toegankelijke standaardwerk.

Peter Schwind | Nederlands | 171 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Fascia is het bindweefselnetwerk dat de spieren, botten, gewrichten en organen in ons lichaam omgeeft en dat ons in de kern bijeen houdt. Het loopt door het hele lichaam: van top tot teen, van huid tot bot. Dit complexe systeem heeft invloed op onze houding, flexibiliteit, ons immuunsysteem en op onze emotionele gesteldheid.

Hoewel fascia zeer belangrijk is voor een gezond en soepel lichaam en een belangrijke rol speelt in het verlichten van bijvoorbeeld nek- en rugpijn, spannings- en gewrichtsklachten, wordt het in de traditionele geneeskunde nog vaak over het hoofd gezien. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in fascia en biedt vele praktische tips en oefeningen om het gezond te houden. Ben jij klaar om je lichaam te transformeren en een nieuwe dimensie van welzijn te ervaren?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Peter Schwind
  • Vertaler(s)Geraldine Damstra
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Fascia (E-book)
4.5
van de 5
Op basis van 4 reviews

Na een paar jaar gekampt te hebben met een hele stijve rug en schouders, (Ortho -manueel en fysiotherapie leken niet te helpen ) heb ik dit boek gekocht. Er stonden ook oefeningen in en die heb ik gedaan.

Riny Moesker op 13 feb 2024

Fascia is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar gezondheid en/of gelooft in een holistische benadering van klachten.

Miranda op 27 okt 2023

Aanrader voor mensen die zelf kampen met aandoeningen in deze hoek, must read voor artsen, osteopaten en fysiotherapeuten!

Kim op 27 okt 2023