Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Als je lievelingsdier sterft (E-book)

rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals

Veelvuldig hoort diersjamaan Petra Nelstein dat dieren 'gehoord' willen worden. In Als je lievelingsdier sterft ligt daarom de nadruk op contacten met overleden dieren.

Petra Nelstein | Nederlands | 132 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal gevolgd door raad-gevingen.

In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennis-maken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken. Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Petra Nelstein
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Als je lievelingsdier sterft (E-book)
Schrijf als eerste een review!