Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen (Paperback)

118 jaar geleden is een groot deel van de bevolking van Ji verdwenen. Nu probeert een groep jongeren te ontdekken waarom. Koste wat kost…

Pierre Grimbert | Nederlands | 316 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In De erfgenamen, het eerste deel in de epische fantasycyclus Het geheim van Ji van internationaal bestsellerauteur Pierre Grimbert, is een groep jongeren vastbesloten om het geheim van hun voorouders te ontrafelen.

118 jaar geleden verdwenen op het mysterieuze eiland Ji in één klap alle afgezanten van de bekende wereld. De helft van hen werd nooit meer teruggezien, de rest zweeg over wat er was gebeurd. Jarenlang hebben de erfgenamen van deze afgezanten het geheim van hun voorouders beschermd met hun leven, maar nu worden ze een voor een uitgemoord door een geheime organisatie. Een groepje erfgenamen weet te ontsnappen aan de aanslag op hun leven en moet nu samenwerken om erachter te komen wat er 118 jaar geleden op dat eiland is gebeurd. Maar het geheim van Ji laat zich niet makkelijk ontrafelen.

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. Met Het Geheim van Ji heeft hij ook de rest van Europa veroverd. Van de vierdelige reeks werden al meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pierre Grimbert
  • Vertaler(s)Margreet van Muijlwijk
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

De erfgenamen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Het geheim van Ji