Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Kolletje en Dirk - Het enige echte grote voorleesboek van Kolletje & Dirk (Hardback)

Uit deze dikke Kolletje & Dirk-bundel blijf je voorlezen! Met nieuw beginverhaal over hoe Kolletje aan haar toversokken kwam.

Pieter Feller, Natascha Stenvert | Nederlands | 456 pagina's
29,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In Het enige echte grote Kolletje & Dirk voorleesboek van Pieter Feller en Natascha Stenvert zijn zeven boeken over de bekende kleuters Kolletje en Dirk gebundeld. Met een gloednieuw verhaal over hoe Kolletje aan haar toversokken kwam.

De boeken over Kolletje en haar beste vriendje Dirk hebben alles wat kleuters bezighoudt: herkenbare avonturen, humor, belevenissen dicht bij huis en op school, en allerlei actuele thema’s die op een vanzelfsprekende manier in de verhalen worden verwerkt. In deze uitgave zijn maar liefst zeven boeken gebundeld: Lentekriebels, Taart met zomerkoninkjes, Herfstbeesten, Koning Winter valt in het water, Naar de kermis, Allemaal familie en Werk aan de winkel. Om het hele jaar door uit voor te lezen!

‘Ideaal om voor te lezen (…). Ze zijn zo vrolijk, grappig en luchtig, waardoor je na het verhaal weer opgewekt verdergaat of ’s avonds lekker in slaap valt.’

Jufanke.nl

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pieter Feller, Natascha Stenvert
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Het enige echte grote voorleesboek van Kolletje & Dirk (Hardback)
Schrijf als eerste een review!