Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462369689_front_cover
1 / 2

Drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven (Paperback)

Aard en aanpak van het fenomeen

R. Staring, L. Bisschop, R. Roks, E. Brein, H. van de Bunt | Nederlands
Kies je product:
73,00

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

De Rotterdamse haven vervult wereldwijd een belangrijke economische positie. Naast een van de belangrijkste toegangspoorten van goederen naar West-Europa en de rest van de wereld, is de Rotterdamse haven ook een belangrijk logistiek knooppunt voor georganiseerde criminaliteit. De afgelopen jaren hebben grote drugsvangsten en corruptieschandalen een stempel gedrukt op de berichtgeving over de Rotterdamse haven. Dit boek geeft op basis van kwalitatief onderzoek een diepgaand beeld van de aard en de aanpak van drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven.

Deze studie geeft een beschrijving en verklaring van verschillende facetten van drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven. Hierbij wordt ingegaan op de aard, omvang, sociale organisatie en het logistieke proces van drugssmokkel, met bijzondere aandacht voor de kwetsbare locaties en sectoren in de Rotterdamse haven. Daarnaast wordt uitvoerig in kaart gebracht hoe de aanpak van drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven is georganiseerd en functioneert.

Het actuele overzicht van de aard en aanpak van drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven maakt dit boek relevant voor zowel medewerkers van overheidsdiensten, private bedrijven uit haven als academici.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)R. Staring, L. Bisschop, R. Roks, E. Brein, H. van de Bunt
  • UitgeverijBoom uitgevers Den Haag
  • ImprintBoom criminologie

Reviews

Drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!