Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars (Paperback)

Een uitgebreide gids voor het samenstellen van holistische yogaseries

Ram Jain, Kalyani Hauswirth-Jain | Nederlands | 384 pagina's
29,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars' mag niet in je boekenkast ontbreken als je maximaal voordeel uit je yogapraktijk wilt halen en de kunst van het maken van holistische yogaseries wil leren beheersen. Het is een praktisch hand- en studieboek dat een uitgebreid overzicht bevat van meer dan 200 yoga-houdingen.

Startend vanuit de traditionele benadering van de klassieke yoga ontdek je welke invloed yogahoudingen binnenin het lichaam hebben en hoe een systematisch samengestelde yogales je algehele gezondheid en geestelijk en lichamelijk welbevinden kan bevorderen.

Je leert ook wat de medisch bewezen voordelen van yoga zijn en maakt kennis met de eeuwenoude principes die ten grondslag liggen aan het ordenen van de asana’s in overeenstemming met de corresponderende chakra’s (energiecentra).

• met grote duidelijke foto’s bij elke houding

• een gedetailleerde beschrijving van de uitvoering

• zeer gebruiksvriendelijk van opzet

• aanvullende informatie over de duur, effecten, variaties en contra-indicaties.

De auteurs zijn de oprichters en docenten van de Arhanta Yoga Ashrams in Nederland en India. Zij hebben wereldwijd al meer dan 3000 yogadocenten opgeleid. (www.arhantayoga.nl).

“Ram en Kalyani hebben een geweldige en allesomvattende presentatie samengesteld die de eeuwenoude principes van klassieke yoga in ere houdt, in een taalgebruik dat bij onze huidige tijd past. Rams deskundigheid komt voort uit jarenlange onderdompeling in de originele yoga cultuur als een manier van leven die de eenvoudige vorm van strekken en lichaamsbeweging verre overstijgt. Dit boek is een welkom hulpmiddel voor eenieder die meer wil weten over het beoefenen van of lesgeven in yoga in zijn klassieke vorm.”

David Swenson, auteur van Ashtanga Yoga – The Practice Manual

“Als yoga-instructeur en hoofdredacteur van YogiApproved.com, een vooraanstaand yoga medium, is dit een van de volledigste gidsen over yoga en het samenstellen van yoga sessies die ik ooit heb gezien. In 'Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars' wordt op een ongelooflijk diepgaande en toch volledig toegankelijke wijze de yogabeoefening opgesplitst, de wetenschap die erachter zit, het chakra systeem en de asana’s. Deze voor elke yogi waardevolle bron van informatie, zou in alle yoga lerarenopleidingen verplichte literatuur moeten zijn.”

Ashton August, oprichter en eindredacteur van YogiApproved.com

“Dit is ongetwijfeld het meest complete overzicht van Hatha Yoga dat ik ooit heb gelezen. Het gaat over de betekenis, de geschiedenis, de fysiologie, en de beoefening van Hatha Yoga. Alles heel erg duidelijk en allesomvattend beschreven. Dit is een echte aanwinst voor onze boekenkast!”

Heleen Peverelli, hoofdredacteur van Yoga Magazine Nederland

ISBN 978.90.8840.196.1

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ram Jain, Kalyani Hauswirth-Jain
  • Vertaler(s)Luisa Batista
  • UitgeverijPanta Rhei

Reviews

Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars (Paperback)
Schrijf als eerste een review!