Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Pick Three (Paperback)

Randi Zuckerberg | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
19,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Perfectie is een mythe. Kies voor focus

We willen graag alles uit het leven halen en volop genieten. We weten allemaal wat we echt belangrijk vinden – familie, gezondheid, vrienden, werk, een goede nachtrust – maar waar halen we de tijd vandaan om overal voldoende aandacht aan te besteden?

In Pick Three onderzoekt Randi Zuckerberg de mythe van perfectie. Ze laat je zien waar mensen het gelukkigst van worden, hoe social media mensen kan kwetsen en hoe je ze op een positieve manier kunt gebruiken. Bovenal moedigt ze de lezer aan het beste uit zichzelf te halen zonder alles perfect te willen doen.

Een eigen bedrijf oprichten, kinderen opvoeden, lezingen geven, hardlopen, tv-programma’s produceren, schrijven, investeren in ondernemingen… Voor Randi Zuckerberg is dit heel gewoon. Door haar Pick Threemethode blijkt ze tot veel meer in staat dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Ze heeft meer tijd over en is gefocust.

In Pick Three bewijst Randi Zuckerberg dat je veel gelukkiger en succesvoller bent als je niet de onmogelijke balans nastreeft, maar je elke dag focust op drie zaken die voor jou belangrijk zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Randi Zuckerberg
  • Vertaler(s)Sylvia Wevers
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Pick Three (Paperback)
Schrijf als eerste een review!