Overige religie boeken

Op onze website vind je onder andere boeken over Bijbels en kerkboeken, Islam, Jodendom, Oosterse religies en Theologie. Op deze pagina vind je boeken over overige religies, levensbeschouwingen en stromingen, zoals het gnosticisme, confucianisme en agnosticisme.

Tips of suggesties nodig?

  • De profeet van dichter, filosoof en kunstenaar Kahlil Gibran. Het boek gaat over een wijs man die op het punt staat afscheid te nemen van de kleine gemeenschap waar hij een groot aantal jaren heeft doorgebracht. Voor hij de groep definitief verlaat, spreekt hij tot de aanwezigen onder meer over ware liefde, huwelijk, kinderen, geven, arbeid, vreugde en smart, wetten, vrijheid, tijd, dood en wedergeboorte. Wereldwijd putten mensen sindsdien, ongeacht overtuiging of afkomst, kracht uit de troostrijke woorden.
  • De gesprekken met God van Neale Donald Walsch bestaat uit de boeken Een ongewoon gesprek met God, Een nieuw gesprek met God en Derde gesprek met God. Van deze boeken zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Het boek bevat de antwoorden die de schrijver kreeg nop zijn brief aan God. Omdat de vragen en antwoorden niet specifiek aan een bepaalde godsdienst zijn gerelateerd, is dit boek geschikt voor een breed publiek.
  • In het boek Rebible zoekt bladenmaker en uitgever Inez van Oord met haar broer en theoloog Jos naar de betekenis van de bijbel, het mystieke en symbolische. Wat hebben we anno nu nog aan die verhalen?

Overige religie boeken: bekijk hier ons assortiment

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 9 items
  2. Paperback 47 items

Items 1-15 van 56

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 56

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen