Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Happy in de Hofstad 3 - Een serenade voor Gina (E-book)

‘Een serenade voor Gina’ is het derde en laatste deel van de heerlijke Happy in de Hofstad-feelgoodserie van Renée Olsthoorn.

Renée Olsthoorn | Nederlands | 115 pagina's
3,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Schrijfster Gina is een Amerikaanse met Italiaans/Nederlandse roots en woont in New York City. Jason, de liefde van haar leven, is twee jaar geleden door een noodlottig ongeval om het leven gekomen, en Gina kan hem maar niet vergeten. Tijdens een van haar dagelijke jogrondjes door Central Park ontmoet ze de Nederlandse Sven, een cellist en docent aan The Juilliard School of Arts. Sven wil Gina graag beter leren kennen, maar Gina is terughoudend. Ze ziet elke vorm van contact met Sven als verraad naar Jason toe. Ze probeert zich te focussen op het schrijven van haar nieuwe boek, maar Gina kampt met een writer’s block. Om haar te helpen biedt haar moeder Betsy haar een vakantie aan naar Nederland, om haar Haagse familie Boterenbrood te leren kennen. Geeft dit Gina meer inzicht in wie ze is en durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?

‘Een serenade voor Gina’ is het laatste deel van de grappige en meeslepende Happy in de Hofstad-serie van Renée Olsthoorn. Eerder verschenen in de serie ‘De Franse Slag’ en ‘Josefiens zevende hemel’ over de andere leden van de Boterenbrood-familie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Renée Olsthoorn
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Een serenade voor Gina (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Happy in de Hofstad

isbn-9789020542875_front_cover
5,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020542851_front_cover
5,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)