Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Starten met je webwinkel (Paperback)

Starten met je eigen webwinkel? Begin met de juiste informatie. Alles over de bedrijfsformule, online marketingmix, customer journey, conversie, indeling, regels en beveiliging van je webwinkel.

Renée van Zijl, Désirée van Osch | Nederlands | 100 pagina's
19,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Kriebelt je bloed als je denkt aan de commerciële mogelijkheden die internet je biedt? Heb je plannen om bepaalde producten of diensten te verkopen via e-commerce? Ben je van plan om een webwinkel te starten? Dan is het lezen van objectieve en juiste informatie een goede en onontbeerlijke start.

In het boek ‘Starten met je webwinkel’ vind je antwoord op allerlei vragen die bij het starten van een webwinkel aan de orde komen. Hoe start je met e-commerce? Hoe zet je een online marketingmix in? Maar ook: wat is een effectieve website en wat zijn de onderdelen van een webwinkel? Hoe ziet de optimale indeling van een webpagina eruit? Hoe gebruik je de klantreis om op de juiste manier jouw doelgroep te bereiken?

In dit boek vind je de belangrijkste informatie om een webwinkel te starten. Met het handige register vind je alle onderwerpen snel terug, want het boek dient zeker ook als naslagwerk en geheugensteun. Geschreven in no-nonsense taal, met duidelijke afbeeldingen, leesbare boxen en een prettige vormgeving is dit boek jouw handleiding voor commercieel succes.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Renée van Zijl, Désirée van Osch
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintEcontentenzo

Reviews

Starten met je webwinkel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!